Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Παροχή υπηρεσιών για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δήμο Σπετσών. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εξειδικευμένη σε στελέχη του δήμου κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών και συγκεκριμένα η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κυρίως κατά το στάδιο προετοιμασίας και διεξαγωγής των διαγωνιστικών διαδικασιών του δήμου.

Παροχή υπηρεσιών για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το  Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».  Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εξειδικευμένη υποστήριξη σε στελέχη του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών και συγκεκριμένα η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κατά το στάδιο προετοιμασίας και διεξαγωγής των διαγωνιστικών διαδικασιών του Νοσοκομείου.

Υπηρεσίες Συμβούλου Υποστήριξης για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Περιφέρεια Αττικής

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με τη Νέα Μητροπολιτική Αττικής. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υποστήριξη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Αττικής «Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε.» για την εξειδίκευση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων και ειδικών δράσεων της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027. Ειδικότερα, είναι η επιστημονική και συμβουλευτική υποστήριξη με σκοπό την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης αναφορικά με το βαθμό διείσδυσης της ηλεκτροκίνησης στην Περιφέρεια Αττικής, και την περαιτέρω προώθησή της μέσω ανάπτυξης επαρκούς υπερτοπικού δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης της διαδικτυακής πύλης της ΡΑΕ

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Αντικείμενο της σύμβασης είναι οι υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης, και τεχνικής υποστήριξης της νέας διαδικτυακής πύλης, που είναι ήδη εγκατεστημένη και λειτουργεί για τη ΡΑΕ.

Υπηρεσίες συντήρησης και αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων FixMyCity και FixMySchool

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο Γλυφάδας. Αντικείμενο της νέας σύμβασης είναι  οι υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της πλατφόρμας Intelligent City, όπως  FixMyCity, FixMySchool, CityRoutes, CultureInventory, DisabledWays, BikeWays, IncomeAssets, TouristGuide, MyCityLife, CityEvents, MyEspa, CityPoints κ.λπ., τα οποία είναι ήδη εγκατεστημένα και λειτουργούν για το Δήμο Γλυφάδας.