Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, για τον σχεδιασμό, υλοποίηση και θέση σε λειτουργία νέου ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου με σκοπό την ανάπτυξη του ιστότοπου, με τις τομεακές θεματικές αρμοδιότητές της και συγκεκριμένα τις Δημόσιες Συμβάσεις, την Αγορά και την Προστασία του Καταναλωτή, καθώς και της συμμετοχής και επικοινωνίας κάθε ενδιαφερομένου με τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας. Αντικείμενο της σύμβασης είναι ο σχεδιασμός, υλοποίηση και θέση σε λειτουργία νέου ιστοτόπου για τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, η εκπαίδευση προσωπικού της Γενικής Γραμματείας, ώστε να είναι σε θέση να ενημερώνει την ιστοσελίδα με πληροφοριακό υλικό, καθώς και η υποστήριξη και συντήρηση του ιστοτόπου.

Προμήθεια συστημάτων έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας (Υποέργο 2 «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Ιεράπετρας») - Τμήμα Β – Προμήθεια Έξυπνων Φωτιστικών

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Δήμο Ιεράπετρας με αντικείμενο την προμήθεια συστημάτων έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας και ειδικότερα την προμήθεια έξυπνων φωτιστικών, τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά στην κατασκευή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Ιεράπετρας. Η εγκατάσταση του συστήματος έξυπνης διαχείρισης του οδοφωτισμού θα περιλαμβάνει τον τηλε-έλεγχο και την τηλε-διαχείριση του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με τη χρήση του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου επικοινωνίας, το οποίο θα καλύπτει συνολικά την περιοχή ενδιαφέροντος.

Κατάρτιση έκθεσης ανθρακικού αποτυπώματος του Ομίλου ΕΑΣ ΑΒΕΕ για το έτος αναφοράς 2022

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να περιγράψει τις ενέργειες  που έχουν καθιερώσει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Α.Β.Ε.Ε. για την παρακολούθηση, την καταγραφή και την αναφορά των ετήσιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Ειδικότερα, αντικείμενο της σύμβασης είναι η κατάρτιση έκθεσης ανθρακικού αποτυπώματος του ομίλου ΕΑΣ Α.Β.Ε.Ε. για το έτος αναφοράς 2022.

Ψηφιακό αποθετήριο πολιτισμού και ιστορίας» της πράξης: «Ο ρόλος των οχυρών στην Αναγέννηση του Κάτω Νευροκοπίου»

Νέο έργο της εταιρείας μας στον τομέα του πολιτισμού με σκοπό την ανάδειξη της σημαντικής ιστορίας και της πορείας της αναγέννησης του δήμου στο πλαίσιο συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με την αξιοποίηση των σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παραγωγή, ψηφιοποίηση, τεκμηρίωση και απόθεση του ιστορικού και πολιτιστικού υλικού του Κάτω Νευροκοπίου, σύμφωνα με τις διεθνείς καλές πρακτικές και προδιαγραφές, καθώς και η διάθεση του υλικού αυτού μέσω πλατφόρμας διαδικτυακών υπηρεσιών (web services), που θα αναπτυχθεί.

Υποστήριξη του Δήμου Φυλής στη διαδικασία σχεδιασμού, εκπόνησης και σύνταξης της ψηφιακής στρατηγικής του δήμου

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Φυλής με αντικείμενο την παρουσίαση και τεκμηρίωση εξειδικευμένου σχεδιασμού, μεθοδολογίας και υλοποίησης της πρότασης ολοκληρωμένου σχεδίου παρεμβάσεων και δράσεων, για τον στρατηγικό ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.