Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ψηφιακή περιήγηση στο πολιτιστικό υλικό της Ιεράς Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με την  Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής με αντικείμενο την παραγωγή, ψηφιοποίηση, τεκμηρίωση και απόθεση του πολιτιστικού υλικού του φορέα, σύμφωνα με τις διεθνείς καλές πρακτικές και προδιαγραφές, καθώς και τη διάθεση του υλικού αυτού μέσω πλατφόρμας διαδικτυακών υπηρεσιών (web services), που θα αναπτυχθούν.

Παροχή υπηρεσίας για την ετήσια συνδρομή ψηφιακής υπηρεσίας για άτομα με προβλήματα όρασης (screen reader) στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η υποστήριξη της ψηφιακής υπηρεσίας για άτομα με προβλήματα όρασης (screen reader)

Συμβόλαια Συντήρησης Λογισμικού 2023 – ΟΜΑΔΑ 9: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Ιλίου. Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας του δήμου Ιλίου και της εφαρμογής FixMyCity

Παροχής υπηρεσιών υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO)

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.) με αντικείμενο την  παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) προς την Εταιρεία, με στόχο την ορθή εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών».

Παροχή υπηρεσιών Συμβούλου τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης των διαγωνιστικών διαδικασιών και ολοκλήρωσης των τελικών τευχών διακήρυξής της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών τεχνικής και επιχειρησιακής υποστήριξης οι οποίες αφορούν σε :

  • Παροχή υπηρεσιών διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης σε ότι αφορά στο σχεδιασμό νέων διαγωνιστικών διαδικασιών, με τη σύνταξη τευχών Διακήρυξης Διαγωνιστικών Διαδικασιών.
  • Υποστήριξη στην υλοποίηση των δράσεων που αφορούν στους διαγωνισμούς του φορέα.
  • Μεταφορά τεχνογνωσίας προς τα εμπλεκόμενα στελέχη της ΕΚΑΠΥ σε ό,τι αφορά στο σύνολο των διαδικασιών σχεδιασμού υλοποίησης διαγωνισμών.