Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ανάπτυξη δικτύου μεταφοράς και παροχής δεδομένων WIFI NARROW-IOT του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού δικτύου wifi-Narrow band –loT κα, και της εφαρμογής διαχείρισης του.

Ηλεκτρονική επεξεργασία, εκτύπωση και βιβλιοδέτηση των Πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο Μεταμόρφωσης. Θα αναλάβει τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης, ηλεκτρονικής επεξεργασίας, σελιδοποίησης και βιβλιοδεσίας των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεταμόρφωσης για δύο (2) έτη.

Προμήθεια ειδικών πληροφορικών συστημάτων και λογισμικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19 στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Κάτω Νευροκοπίου για την προμήθεια ειδικών πληροφορικών συστημάτων και λογισμικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19. Συγκεκριμένα, θα εγκατασταθούν και θα διαλειτουργήσουν οι κάτωθι εφαρμογές:

− Εφαρμογή έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων (CityCertify)

− Εφαρμογή εξ αποστάσεως διαχείρισης αιτημάτων πολιτών (FixMyCity).

Παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υποδοχής, διαχείρισης και έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων για την εξυπηρέτηση του πολίτη

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Φαρσάλων με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας εφαρμογής μέσω της οποίας θα παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών εγγράφων, τα οποία ο πολίτης θα μπορεί να παραλάβει ακόμα και από το σπίτι του.

Δ. Φυλής - Υπηρεσίες φιλοξενίας και συντήρησης της πλατφόρμας IC

Μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Φυλής και την παράδοση της πλατφόρμας Intelligent City, ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Φυλής για την φιλοξενία και συντήρηση της πλατφόρμας. Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η φιλοξενία των εφαρμογών, καθώς και η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων.