Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Υποστήριξη του Δήμου Φυλής στη διαδικασία ανανέωσης, συμπλήρωσης και επικαιροποίησης του οργανογράμματος του δήμου και των αντίστοιχων ειδικών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο Φυλής για την ανάρτηση  του οργανογράμματος και των ειδικών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας του δήμου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών στοχεύοντας στην εξασφάλιση μιας ισόρροπης σχέσης μεταξύ των προτάσεων σχετικά με προσλήψεις, προαγωγές, μετακινήσεις και λοιπών ενδο-οργανωτικών ανακατανομών του προσωπικού, λόγω και των αποχωρήσεων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας των υπαλλήλων των δημόσιων φορέων.

Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα πολιτικής προστασίας στο Δήμο Σερίφου

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με το Δήμο Σερίφου με αντικείμενο την προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος θα είναι σε θέση να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τους πολίτες για φυσικές ή άλλες καταστροφές (πχ. πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ.). Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται από στελέχη του δήμου, μέσω ειδικής εφαρμογής, που θα αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό.

Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος εντοπισμού πυρκαγιάς και ενημέρωσης- προειδοποίησης πολιτών στο Δήμο Σερίφου

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Σερίφου με αντικείμενο την προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος εντοπισμού πυρκαγιάς και ενημέρωσης-προειδοποίησης πολιτών στο δήμο. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος θα είναι σε θέση να ενημερώνει και να προειδοποιεί τους πολίτες για τον εντοπισμό πυρκαγιάς. Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται από στελέχη του δήμου, μέσω ειδικής εφαρμογής που θα αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό.

Προμήθεια ολοκληρωμένης πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών και συστημάτων έξυπνων πόλεων στο Δήμο Σερίφου

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Σερίφου με αντικείμενο την προμήθεια ολοκληρωμένης πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών και συστημάτων έξυπνων πόλεων στο δήμο.

Παροχή της υπηρεσίας διαρκούς υποστήριξης στην Ομάδα Εργασίας Ειδικών που συμμετέχουν στην εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου του Εργαστηρίου Τεχνολογικής Προοπτική Διερεύνησης που εκπονείται από το ΚΑΠΕ

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η  παροχή υπηρεσιών διαρκούς υποστήριξης στην Ομάδα Εργασίας Ειδικών που συμμετέχουν στην εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου του Εργαστηρίου Τεχνολογικής Προοπτική Διερεύνησης που εκπονείται από το ΚΑΠΕ.