Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών Δ.Λ.Τ Κυθήρων (Υποέργο πράξης MIS 5074758)

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με το Δ.Λ.Τ Κυθήρων με αντικείμενο την υλοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Προβολής Λιμενικών Υποδομών μέσω του οποίου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα έχει σε πραγματικό χρόνο πλήρη εικόνα για τις θέσεις ελλιμενισμού και την δυνατότητα να προβάλλει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για την διαθεσιμότητα θέσεων και άλλων υπηρεσιών σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης - Συντήρησης της Τουριστικής Ιστοσελίδας: www.visitkefalonia.gr

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Ληξουρίου, για την υπηρεσία με τίτλο «Υπηρεσία Τεχνικής Υποστήρικης-Συντήρησης της Τουριστικής Ιστοσελίδας: www.visitkefaloniaisland.gr». Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει να προσφέρει η Εταιρεία μας είναι η διαχείριση της ιστοσελίδας με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της. Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες οι οποίες θα παρέχει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν την επίβλεψη σε καθημερινή βάση της λειτουργία της ιστοσελίδας και τις εξής παροχές:

• Τεχνική υποστήριξη πάσης φύσεως

• Εργασίες προληπτικής συντήρησης

• Αντιμετώπιση σφαλμάτων (bugs), προσαρμογή σε νέες συνθήκες λειτουργίας.

• Μικρού μεγέθους παραμετροποίηση ιστοσελίδας σε περίπτωση αλλαγών που δεν δύναται να αντιμετωπισθούν από την υφιστάμενη προσφερόμενη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

• Τήρηση αντιγράφων ασφαλείας (Backups) και ανάκτησης δεδομένων (Data and Application Restore).

«Ψηφιοποίηση και Τεκμηρίωση Υλικού – Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών – Δράσεις Δημοσιότητας» στο πλαίσιο της πράξης ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΟΥ» και του «ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ»

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του της Λαογραφικής Εταιρείας Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα, για την υπηρεσία με τίτλο «Ψηφιοποίηση και Τεκμηρίωση Υλικού – Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών – Δράσεις Δημοσιότητας» στο πλαίσιο της πράξης ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΟΥ» και του «ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ». Αντικείμενο της σύμβασης είναι υλοποίηση του Υποέργου 2 στο πλαίσιο της Πράξης : «ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΤΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ»»: «Ψηφιοποίηση και Τεκμηρίωση Υλικού – Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών – Δράσεις Δημοσιότητας» και συγκεκριμένα η παραγωγή, ψηφιοποίηση, τεκμηρίωση και απόθεση του πολιτιστικού υλικού του φορέα, σύμφωνα με τις διεθνείς καλές πρακτικές και προδιαγραφές, καθώς και η διάθεση του υλικού αυτού μέσω πλατφόρμας διαδικτυακών υπηρεσιών (web services), που θα αναπτυχθούν.

Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες στο Δήμο Βελβεντού

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Βελβεντού για την υπηρεσία με τίτλο «ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ». Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η ανάπτυξη νέων ψηφιακών υπηρεσιών που αφορούν σε εφαρμογές ΤΠΕ, οι οποίες θα περιλαμβάνονται σε μια ενιαία πλατφόρμα που θα εξυπηρετεί ψηφιακά δημότες, επιχειρήσεις, καθώς και άλλες διοικητικές υπηρεσίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού-Παροχή υπηρεσιών για τη σύνταξη και υποβολή πρότασης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στην πρόσκληση με τίτλο «Συνέχιση δομών παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό παντοπωλείο, παροχή συσσιτίου, κοινωνικό φαρμακείο» του προγράμματος ATTIKH

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. Αντικείμενο της παρούσας υπηρεσίας είναι η παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου και η εξειδικευμένη υποστήριξη στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για την υποβολή της πρότασης για χρηματοδότηση, με τίτλο «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΟΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ» στο πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ.