Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση και παρακολούθηση έργων του Δήμου Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας που χρηματοδοτούνται από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δήμο Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας με αντικείμενο την υποστήριξη του δήμου για την ωρίμανση και παρακολούθηση έργων που χρηματοδοτούνται από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους. Η υποστήριξη αφορά σε δράσεις που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε θέματα ωρίμανσης, αλλά και χρηματοδότησης που δε δύνανται να καλυφθούν επαρκώς από το υφιστάμενο προσωπικού του Δήμου.

Προμήθεια νέας έκδοσης και υποστήριξης της διαδικτυακής πύλης και της πλατφόρμας FixMySchool

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την προμήθεια νέας έκδοσης και την υποστήριξη της διαδικτυακής πύλης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς και της πλατφόρμας FixMySchool.

Δράσεις ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις διαχείρισης βιοαποβλήτων Δήμου Επιδαύρου»

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δήμο Επιδαύρου. Η Δράση έχει ως στόχο την ενημέρωση, παρακίνηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επιχειρήσεων για την διαχείριση βιοαπόβλητων στο Δήμο Επιδαύρου στα πλαίσια της πράξης «Δράσεις διαχείρισης βιοαποβλήτων Δήμου Επιδαύρου» με κωδικό Ο.Π.Σ. 5063487, με σκοπό την ενεργή συμμετοχή και δράση στο πλαίσιο του εγχειρήματος.

Δράσεις Ωρίμανσης Έργων Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5052388 για την ανάθεση των υπηρεσιών «Ψηφιακή Υποδομή Αναπτυξιακού Σχεδιασμού ΠΕ Νήσων Αττικής»

Νέα σύμβαση υπέγραψε η εταιρεία μας με το Δίκτυο Συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής. Αντικείμενο του έργου αποτελεί η δημιουργία ψηφιακής υποδομής που θα συμβάλλει στον σχεδιασμό αναπτυξιακών έργων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Νήσων Αττικής. Πρόκειται για την καταγραφή και ψηφιακή αποτύπωση σε ενιαίο σύστημα των δεδομένων που κρίνονται απαραίτητα για τον σχεδιασμό και την χωροθέτηση έργων.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ - «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΗΔΗΣ»

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου.  Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών μέσω ΕΣΗΔΗΣ.