Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προμήθεια ολοκληρωμένης πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών, συστημάτων έξυπνων πόλεων και εξοπλισμού βελτίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την  προμήθεια ολοκληρωμένης πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών και συστημάτων έξυπνων πόλεων στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου. Η συγκεκριμένη προμήθεια θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και στην αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου.

Παροχή υπηρεσιών Συμβούλου/Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και της Αναπτυξιακής Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Φυλής. Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η εξειδικευμένη υποστήριξη της Αναθέτουσας Αρχής στη διαχείριση των ψηφιακών εφαρμογών ΚΗΜΔΗΣ, ΕΣΗΔΗΣ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Η υποστήριξη αυτή θα συνίσταται στα εξής:

  1. Υποστήριξη στη διαχείριση κάθε ψηφιακής εφαρμογής (Διαύγεια, ΕΣΗΔΗΣ, ΚΗΜΔΗΣ, κ.λπ.) σχετιζόμενης με τη διαγωνιστική διαδικασία.
  2. Υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας:
  • Διαχείριση ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ.
  • Αξιολόγηση προσφορών σε όλα τα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας.
  • Σύνταξη πρακτικών για όλα τα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας.
  • Σύνταξη σχεδίων αποφάσεων έγκρισης πρακτικών από την Οικονομική Επιτροπή για όλα τα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας.
  • Σύνταξη φακέλου προσυμβατικού ελέγχου από Ελεγκτικό Συνέδριο (εφόσον απαιτείται).
  • Σύνταξη σχεδίου σύμβασης.

Η εταιρεία μας θα αναλάβει να εκτελέσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για το σύνολο των συμβάσεων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης.

Σύμβαση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για τη σύνταξη τευχών δημοπράτησης για τους διαγωνισμούς ωρίμανσης αστικών ακινήτων της ΕΤΑΔ ΑΕ στο Νομό Αττικής, στην Περιφέρεια και που χρήζουν την αξιοποίηση πολεοδομικών εργαλείων

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ ΑΕ) για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου με σκοπό τη σύνταξη τευχών δημοπράτησης για τους διαγωνισμούς ωρίμανσης αστικών ακινήτων της ΕΤΑΔ ΑΕ στο Νομό Αττικής, στην Περιφέρεια και που χρήζουν την αξιοποίηση πολεοδομικών εργαλείων.

Παροχή υπηρεσιών για υποστήριξη σε θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών μέσω ΕΣΗΔΗΣ στο Δήμο Τήνου

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με το Δήμο Τήνου για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου και υποστήριξης της προετοιμασίας και διεξαγωγής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας ΕΣΗΔΗΣ στα πλαίσια της Νέας Νομοθεσίας Δημοσίων Συμβάσεων (Ν.4412/2016) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν.4782/2021 και αφορά στην υποστήριξη σε διαγωνιστικές διαδικασίες μέχρι τη συμβασιοποίηση τους.

Παροχή υπηρεσιών για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων με το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Με χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού που για 3η συνεχόμενη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων. Ειδικότερα, η σύμβαση έχει ως αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένης υποστήριξης σε στελέχη του Δήμου Αγίων Αναργύρων– Καματερού κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών και συγκεκριμένα στην παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κυρίως κατά το στάδιο της διεξαγωγής των διαγωνιστικών διαδικασιών και συμπληρωματικά κατά το στάδιο προετοιμασίας των διαγωνιστικών διαδικασιών.