Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Νέα σύμβαση της εταιρείας μας με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας με αντικείμενο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για την αντικατάσταση του υφιστάμενου συστήματος Common Software (CS) και του υποσυστήματος phoenix και την διασύνδεση σε αυτό, των εν λειτουργία επιμέρους εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση των ηλεκτρονικών αιτήσεων και την απονομή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ.

Παροχή υπηρεσιών για το εθνικό σύστημα ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένης υποστήριξης σε στελέχη του δήμου κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών και συγκεκριμένα τη παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κυρίως κατά το στάδιο της διεξαγωγής των διαγωνιστικών διαδικασιών και συμπληρωματικά κατά το στάδιο προετοιμασίας των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα πολιτικής προστασίας στο Δήμο Γλυφάδας

Ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Γλυφάδας με αντικείμενο την προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης και ενημέρωσης πολιτών για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος θα είναι σε θέση να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τους πολίτες για φυσικές ή άλλες καταστροφές (πχ. πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ.). Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται από στελέχη του δήμου, μέσω ειδικής εφαρμογής που θα αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό.

Παροχή υπηρεσιών μελέτης βιωσιμότητας για δημιουργία υποδομής ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο Ζωγράφου από την ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ.

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με τη Μονομετοχική Αξιοποίηση Ακινήτων Δήμου Ζωγράφου Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μελέτης βιωσιμότητας για δημιουργία υποδομής ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο Ζωγράφου από την ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ.

Προμήθεια συστημάτων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, εξοπλισμού σχολικών μονάδων και ανάπτυξη ευφυών εφαρμογών και συστημάτων έξυπνων πόλεων στο Δήμο Νευροκοπίου

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο Κάτω Νευροκοπίου με αντικείμενο τις δράσεις δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της πράξης «Προμήθεια συστημάτων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, εξοπλισμού σχολικών μονάδων και ανάπτυξη ευφυών εφαρμογών και συστημάτων έξυπνων πόλεων στο Δήμο Νευροκοπίου».