Please wait...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Αναβάθμιση Ψηφιακών Υποδομών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας με αντικείμενο την υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και προβολής λιμενικών υποδομών μέσω του οποίου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα έχει σε πραγματικό χρόνο πλήρη εικόνα για τις θέσεις ελλιμενισμού και την δυνατότητα να προβάλλει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για την διαθεσιμότητα θέσεων και άλλων υπηρεσιών σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατασκευή ηλεκτρονικής πύλης (portal) εξυπηρέτησης πολιτών μέσω διαδικτύου

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με αντικείμενο την ανάπτυξη νέας Διαδικτυακής Πύλης και την ανάπτυξη μιας πληροφοριακής εφαρμογής που σκοπό έχει την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών εγγράφων, τα οποία ο πολίτης θα μπορεί να παραλάβει ακόμα και από το σπίτι του.

Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης δημοσίων συμβάσεων

Η εταιρεία μας υπέγραψε νέα σύμβαση με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ασπροπύργου με αντικείμενο την εξειδικευμένη υποστήριξη σε στελέχη της κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Τμήματος Προμηθειών σε θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας μας και του Δήμου Μεγαρέων, για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Τμήματος Προμηθειών σε θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών». Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει να προσφέρει η Εταιρεία μας αφορούν στην εξειδικευμένη υποστήριξη σε στελέχη του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου Μεγαρέων κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή ηλεκτρονικών διαγωνιστικών διαδικασιών και συγκεκριμένα η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών κυρίως κατά το στάδιο προετοιμασίας των διαγωνιστικών διαδικασιών και συμπληρωματικά κατά το στάδιο της διεξαγωγής των διαγωνιστικών.

Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών Δ.Λ.Τ Κυθήρων (Υποέργο πράξης MIS 5074758)

Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με το Δ.Λ.Τ Κυθήρων με αντικείμενο την υλοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Προβολής Λιμενικών Υποδομών μέσω του οποίου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα έχει σε πραγματικό χρόνο πλήρη εικόνα για τις θέσεις ελλιμενισμού και την δυνατότητα να προβάλλει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για την διαθεσιμότητα θέσεων και άλλων υπηρεσιών σε κάθε ενδιαφερόμενο.